Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

Telok Kumbar, Pulau Pinang, Malaysia

Instagram photos and videos at Telok Kumbar, Pulau Pinang, Malaysia

Perisa baru weyh.. mangga.. sedappp ๐Ÿ˜‹ gilaaaaaa
โค
Lebih Baik Jujur Yang Mungkin Menyakitkan Hati Seseorang Daripada Menipu Yang Boleh Buat Seseorang Tersenyum โœจ.
Menghilang kan strezzโœจ
alhamdulillah..tahniah my lovely SIL.. moga ikatan ini berkekalan ke jinjang pelamin hingga ke jannah..amin..
no cpation๐Ÿ˜♥
Always thalapathy vijay
Congrats on your wedding cousin  @rosanidawatiharon โค๏ธ Wishing both of you a lifetime of happiness together and a love that grows stronger with each passing day..
Sunset๐ŸŒ…
Jom order and surprisekan org tersayang korang... Cara mudah... 1) screen shot pic item yg korg nak..(klu nak design sndri pon boleh) 2) http://www.wasap.my/60103832331/sweet.surpr1se 3)make sure date 1day before hari nak surprise yea ๐Ÿค— 4)settlekan payment,bukti bayaran n tgu video,pic item or pnerima yg terharu ngn hadiah korg... JOM ORDER!! Delivery area : Penang / Butterworth / SP / Kulim  #surprisedeliveryutara #surprisedeliverymurah #floristpenang #surprisebirthday #surprisebirthdaypenang #birthdaysurprisepenang #usm #uitmpenang #roomdecorpenang #hotairballoonpenang #bouquetchocolatemurah #chocbouquetmurah #freshflowerbouquetmurah #surprisedeliverysp #surprisedeliverybutterworth #surprisedeliveryprai #surprisekulim #sweetsurprise #floristutara #bouquet #tudm #politeknikpenang #sayajualbunga #sweetsurprise #tudm #surprisedeliverymalaysia #belonhelium  #bubbleballoon #sweetgift #freshflower
Rider telok kumbar
Tulang gi gendong ketrina
Bukan senang nak jadi senang ๐Ÿ’จ @farisbhry_ cc : @ariiiff__
BODY BLEACHING (pemutihan badan)  APA ITU BODY BLEACHING? โคPelunturan kulit dan bulu roma dengan cara yang sangat mudah bagi mereka yang bimbang tentang bulu roma yang gelap atau kulit badan yang gelap โคProses pelunturan adalah yang terbaik untuk bulu roma yang gelap dan nipis. โคProses bleaching ini adalah yang amat sesuai untuk kulit sederhana dan cerah. ๐Ÿ’–Kesan pencerahan kulit yang serta merta (boleh dilihat seawal 20 minit selepas proses bleaching). ๐ŸŒธKESAN PENGGUNAAN:  1. Kulit menjadi lebih cerah (boleh dilihat selepas pertama kali pakai) 2. Bulu roma menjadi warna perang seolah-olah tidak kelihatan ๐ŸŒปAnda pasti berpuas hati sekiranya anda inginkan kulit yang putih dan tidak kelihatan bulu roma pada badan. ๐ŸŒปTidak sesuai untuk kulit yg sensitif ๐ŸŒปJika ingin digunakan pada muka, pastikan *Disarankan penggunaan setiap sebulan sekali @ paling kerap 2 minggu
Tq sis dari Sungai Dua,Penang.  Treatment: sulam bedak + blush on + liptint, salmon Dna and body bleaching.  for booking whatsapp terus ya. www.wasap.my/60194627414
hey beautiful♥๏ธ Sulam Bedak free normal facial + free led photon treatment + free scar/whitening/hydrationtreatment๐Ÿ˜ฎ  RM89 only with free 3 treatment.  Now RM75 only !!! Now RM75 only !!! Now RM75 only !!! . Rawatan membuatkan kulit wajah kelihatan cerah berseri sepantas 60 minit โœจ . . โœ” Wajah kelihatan lebih mulus halus seperti memakai foundation dan bedak. - โœ” Mengurangkan jeragat, bintik-bintik hitam dan parut jerawat. - โœ” kulit wajah akan lebih cerah dan tona kulit akan makin sekata. - โœ” Instant FLAWLESS & GLOWING - - โœ” kulit lebih CERAH dan MULUS .  #jerawat #jeragat #parut #cantiksihat#cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment
N I K A H | ROSE ๐ŸŒน | 15/8/19 Jmp hr sanding nnt plk ye โค๏ธ Wsap for any booking. www.wasap.my/60195755982  TQ HAVING ME ๐Ÿ’•  #penangmua #makeupphotoshoot #muasubang #makeupbridesmaidmurah #muautaramurah #muautaramuapenang #muautara #muapenang #muapenangmurah #muapulaupinang #muapenangisland #makeupartistpenang #muabayanlepas #muabayanbaru #muaseberangperai #muaseberangjayamuautara
Thursday โœจโค๏ธ๐ŸŒˆ
Tumpang broken satt ๐Ÿ’”๐Ÿ˜‚ @sy4aaa_ca @sy4aaa_ca @sy4aaa_ca
Alhamdulillah sorang lg kawan sis nak try @whitefluffy.my โค๏ธ yg mana lg nak white fluffy bole grab dr sis yeโค๏ธ
FREE GIFT & FREE SHIPPING ! — Jom dapatkan @faraalipbutter dengan @thelittlezeefa_ sekarang! Macam2 hadiah best menanti hampa ๐Ÿ™ˆ๐ŸŽ๐Ÿ›๐ŸŽ‰
Alhamdulillah harini seorang lg customer kita dh dpt @whitefluffy.my โค๏ธ cpt2 spa lg yg nak grab white fluffy bole dm sis๐Ÿ’•
๐ŸŒฌAmbik angina๐ŸŒฌ
Usaha itu tangga kejayaan
*ENKEI SP522 PNP Y15 1.6/1.6* โœ… READY STOCK ๐Ÿ”ฅ *RM370* *RM370* SEKALI BUSH N BEARING . โœ… PLUG N PLAY โ€ผ๏ธ โœ… COLOUR GOLD &  MATTBLACK .  BERMINAT PM WHATSAPP 0136466594 atau CLICK LINK ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60136466594/SP522Y15 . .  COD ๐Ÿšš PENANG ISLAND
Biasa lah Baru belajar . Pelan2 kayuh xpekan ๐Ÿ˜…  LOOK DAN LENS BY @makeupnaturalbyluna . .  Subhanallah! . . . . . . . . Ciptaan nya memang bergitu sempurna. Thanks yang. . . . ๐Ÿ˜loveyou๐ŸŒน . . .  Thanks baby ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Wasap for booking 01115738411 . . . #makeupbridesmaidpenang #makeupdinnerpenang #muautaramuapenang #muautara #muapenang #muapenangmurah #muapenangislands #makeupartistpenang #muaseberangperai #muaseberangjaya #muatelukkumbar #muabayanlepas #muabayanbaru #makeuppenang #muageorgetown #muabalikpulau #makeupeventpenang #muaeventpenang #muabajetpenang #makeuptelukkumbar #makeuppengantinpenang #muapermatangpauh #muapermatang #muabatumaung #muasingapore #muarelau #muaipoh #muatgmalim #muasubangperdana #muatravel
๐Ÿ˜Ž
It is not how much we have, but how much we enjoy, that makes happiness - ๐Ÿ’™โค๏ธ
Alhamdullillah,rezeki hari ini.
Gotong royong ibadah korban
InsyaAllah minggu ni kita akan restock Cha Bang Ang ๐Ÿ˜‰. Bagi yg order 10botol kami akan bgi percuma 1botol gaisssss. Cepat2 order sbelum terlambat ๐Ÿ˜Ž  #chabangangpenang #chabangangmalaysia #bangangtelukkumbar
Makeup dan Lens by @makeupnaturalbyluna . . Tq baby for having me. . Thanks Dik. Percaya dan minat hasil kerja akak syg. . . .  LOOK BY @makeupnaturalbyluna . .  Subhanallah! . . . . . . . . Ciptaan nya memang bergitu sempurna. Thanks yang. . . . ๐Ÿ˜loveyou๐ŸŒน . . .  Thanks baby ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Wasap for booking 01115738411 . . . #makeupbridesmaidpenang #makeupdinnerpenang #muautaramuapenang #muautara #muapenang #muapenangmurah #muapenangislands #makeupartistpenang #muaseberangperai #muaseberangjaya #muatelukkumbar #muabayanlepas #muabayanbaru #makeuppenang #muageorgetown #muabalikpulau #makeupeventpenang #muaeventpenang #muabajetpenang #makeuptelukkumbar #makeuppengantinpenang #muapermatangpauh #muapermatang #muabatumaung #muasingapore #muarelau #muaipoh #muatgmalim #muasubangperdana #muatravel
I pretend to ignore you but i just really miss you #throwbacktuesdays
Makeup dan Lens by @makeupnaturalbyluna . . Tq baby for having me. . Thanks Dik. Percaya dan minat hasil kerja akak syg. . . .  LOOK BY @makeupnaturalbyluna . .  Subhanallah! . . . . . . . . Ciptaan nya memang bergitu sempurna. Thanks yang. . . . ๐Ÿ˜loveyou๐ŸŒน . . .  Thanks baby ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Wasap for booking 01115738411 . . . #makeupbridesmaidpenang #makeupdinnerpenang #muautaramuapenang #muautara #muapenang #muapenangmurah #muapenangislands #makeupartistpenang #muaseberangperai #muaseberangjaya #muatelukkumbar #muabayanlepas #muabayanbaru #makeuppenang #muageorgetown #muabalikpulau #makeupeventpenang #muaeventpenang #muabajetpenang #makeuptelukkumbar #makeuppengantinpenang #muapermatangpauh #muapermatang #muabatumaung #muasingapore #muarelau #muaipoh #muatgmalim #muasubangperdana #muatravel
Goodnight dearies ๐Ÿ–คโœจ
BIBIR SIHAT & PINK SEMULAJADI ๐Ÿ˜ Of course lah dengan memakai @faraalipbutter by @farahanimrazak ๐Ÿ’„โœจ — Ada SPECIAL WRAPPING + FREE GIFT pulak tu ๐ŸŽ๐Ÿ™ˆ Cakkk! This is our way to make our customers happy ๐Ÿ˜Š —————————— ๐Ÿ’ฐRM55/unit ๐ŸŽ FREE GIFT ๐Ÿšš FREE SHIPPING ๐Ÿ›ต FREE COD —————————— FOLLOW @thelittlezeefa_ sekarang!! Atau WS Hazirah ๐Ÿ“ฒ 018-4734454 — For Free Shipping to West & East Malaysia; visit our Shopee account at this link: ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ shopee.com.my/hazeerah.20 — #teamflbpenang
Swipe๐Ÿ”› Makeup dan Lens by @makeupnaturalbyluna . LOOK DATING WITH MUMMY . Tq baby for having me. . Thanks Dik. Percaya dan minat hasil kerja akak syg. . . .  LOOK BY @makeupnaturalbyluna . .  Subhanallah! . . . . . . . . Ciptaan nya memang bergitu sempurna. Thanks yang. . . . ๐Ÿ˜loveyou๐ŸŒน . . .  Thanks baby ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Wasap for booking 01115738411 . . . #makeupbridesmaidpenang #makeupdinnerpenang #muautaramuapenang #muautara #muapenang #muapenangmurah #muapenangislands #makeupartistpenang #muaseberangperai #muaseberangjaya #muatelukkumbar #muabayanlepas #muabayanbaru #makeuppenang #muageorgetown #muabalikpulau #makeupeventpenang #muaeventpenang #muabajetpenang #makeuptelukkumbar #makeuppengantinpenang #muapermatangpauh #muapermatang #muabatumaung #muasingapore #muarelau #muaipoh #muatgmalim #muasubangperdana #muatravel
Makeup dan Lens by @makeupnaturalbyluna . LOOK DATING WITH MUMMY . Tq baby for having me. . Thanks Dik. Percaya dan minat hasil kerja akak syg. . . .  LOOK BY @makeupnaturalbyluna . .  Subhanallah! . . . . . . . . Ciptaan nya memang bergitu sempurna. Thanks yang. . . . ๐Ÿ˜loveyou๐ŸŒน . . .  Thanks baby ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Wasap for booking 01115738411 . . . #makeupbridesmaidpenang #makeupdinnerpenang #muautaramuapenang #muautara #muapenang #muapenangmurah #muapenangislands #makeupartistpenang #muaseberangperai #muaseberangjaya #muatelukkumbar #muabayanlepas #muabayanbaru #makeuppenang #muageorgetown #muabalikpulau #makeupeventpenang #muaeventpenang #muabajetpenang #makeuptelukkumbar #makeuppengantinpenang #muapermatangpauh #muapermatang #muabatumaung #muasingapore #muarelau #muaipoh #muatgmalim #muasubangperdana #muatravel
๐Ÿคฌ
Hola babes! It a MUST to wear @faraalipbutter with Lipmatte/Lipstick ๐Ÿ’‹ This is because to keep my lips hydrated ๐Ÿ˜˜ — JOM LAA ORDER CARAMEL MINT / ORCHID VANILLA / CHERRY VELVET sekarang loveliest ๐Ÿ˜๐Ÿ˜!!! . — Ehh ada SPECIAL WRAPPING + FREE GIFT pulak tu ๐ŸŽ๐Ÿ™ˆ Auu Cakkk! This is our way to make our customers happy ๐Ÿ˜Š . . —————————— ๐Ÿ’ฐRM55/unit ๐ŸŽ FREE GIFT ๐Ÿšš FREE SHIPPING ๐Ÿ›ต FREE COD —————————— . . FOLLOW @thelittlezeefa_ sekarang!! Atau WS Hazirah ๐Ÿ“ฒ 018-4734454 — For Free Shipping to West & East Malaysia; visit our Shopee account at this link:- ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ { shopee.com.my/hazeerah.20 } — p/s: Wearing Orchid Vanilla + Colourpop Ultra Matte Lip . #teamflbpenang
๐Ÿ˜Š
Selamat hari raya aidil adha dari kami sekeluarga..
My Family ๐Ÿ˜ #bigfamilyโค๏ธ #mylove  #keluargabahagia  #keluargatersayang๐Ÿ’•
Ucapan terima kasih diucapkan kpd jejaka ini yg telah berjaya merebahkan 5 ekor lembu pada hari ini #salamaidiladha #aidiladhaygtaklengkap
Beraya.. Letihnya.. ๐Ÿ˜œ
Layan saitt
Salam raya boss den ๐Ÿ˜Ž

Loading