Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

Putrajaya

Instagram photos and videos at Putrajaya

Semoga semuanya berjalan dengan baik uollsss 🤲🏻🔥. #padunakmampoii
i_nwab_sandhu
World waterski championship 2019.🇲🇾 6th of the ranking Wonderful days with the French team ! #reflexteam #reflexskis #reflexwaterskis #reflexbindings #ffsnw #waterski #malaysia #wgp
¡Gracias muchachos 👏🏽! @nataliacuglievan logró un podio con Medalla de Plata 🥈 en el Campeonato Mundial de Esquí Acuático de la @iwwfed y ha sido merecidamente muy celebrada con titulares en la prensa escrita y este logro se suma al Oro de @lima2019juegos pero en @atletasperu queremos también celebrar y agradecer la participación representando al Perú 🇵🇪 de la hermana de Natalia, @delfina_cuglievan que vuelve a las competencias de alto nivel por la puerta grande con un destacado décimo lugar en #slalom de más de 40 competidores de todo el mundo y a los hermanos @aledeosma y @rafaeldeosma que participaron en todas las modalidades, a todos ellos nuestros aplausos 👏🏽 por dejar en alto el nombre del PERÚ en la lejana Malasia 🇲🇾 . #atletasperu “Hacemos y promovemos el deporte” #viveconpasion . . . . . . . #nataliacuglievan #esqui #acuatico #esquiacuatico #waterski #iwwf #peru #teamperu #championships #malasia #putrajaya #malaysia #album #instagood #instasport
1:00AM 👻
Haaaa! Malam ni kita enjoy! Eh.. silap. Malam ni kita run! Disebabkan keadaan lutut masih tak mengizinkan abam berlari ibarat The Flash, maka kenalah berlari menggunakan teknik 'Niko Niko Pace' . Apa dia Niko Niko Pace ni? Haaa.. sat. Banyak faedahnya yg sbenarnya kita tak tau. Cara atau gaya larian ini dicipta oleh seorang Doktor dari Jepun, iaitu Dr Hiroaki Tanaka. Niko-niko tu maksudnya senyum.. smile. So, in short, Running with a Smile' . The benefits? Banyak oii.. 1. Sgt2 sesuai for recovery  2. Reduces anxiety  3. Reduce pain  4. Improve sense of calm  5. Positive effects on metabolic syndrome  6. Lipid metabolism (fat) at its highest . Tapi, the highlight of the night bila abam nak reach km 4, ada sosok manusia ni nak potong abam.. ni somewhere dkt Treasury.. tau la ngko laju.. tp jalan punya luas kut. Bahu aku jugak ko nak langgar.. abam pun buat watlek watpis je la kan.. tak sampai 5 meter, haaaaa.. tu pun kau tergolek.. langgar rantai besi berpagar tu.. so, takpela.. abam baik sangka. Ko rabun sebenarnya.. 😂😁 . #runnerslife #nikonikopace #larilehaleha #sakitlutuit #layankanaje  #janjiburn #endorphinsjunkie
“ done 👩🏻‍🎓 Alhmdulillah ,  The road to success is always under construction 🌻
The future belongs to those who believes in their beauty dreams ♥ 🎓
F A I R Y  L I G H T 🌌 May I be your light to shine your night 🎇 . . Osem pic by @ijadpaichen  Best touch by @aliasterritory
Satin Finishing Foundation 🌟 . -Light -Natural -Medium  COD #puchong #shahalam #putraheights #putrajaya #cyberjaya #kajang #puncakalam  Wasap kak zira +60172767566 Wasap kak zira +60172767566
Lovers don't finally meet somewhere . They are in each other all long. - Rumi #cuticutimalaysia #travelasia #malaysiatrulyasia #airasia #travelasia#mosque #longexposure#malaysia.truthly.asia#discoverkualalumpur#kings_through#fujifilmmy#nightphotography#wawasanbridge #putrajaya
🔥FEEDBACK FROM customer @quinnv.shahalam.fara 🔥 . . Ada masalah nak buang air besar? Kadang seminggu sekali baru membuang? QUINNV dapat membantu korang yang susah nak buang air besar tu 😚 . . 🚗DELIVERY ALL AREA SHAH ALAM, PUTRA HEIGHT, SUBANG JAYA, KELANA JAYA, BANDAR SAUJANA PUTRA, USJ, KLANG & PUCHONG. . 📬 ALL OVER MALAYSIA 🇲🇾 . .  WHATSAPP NOW NOW NOW. (Klik link dekat bio 👉🏻 @quinnv.shahalam.fara) 🔥🔥🔥 📲 018.226.7013 📲 018.226.7013 📲 018.226.7013 . . #ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvmalaysia #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam  #quinns #kurus #nakkurus #shahalam #selangor #subangjaya #usj #puchong #klang #quinc #femininewash #strawberry #wangi #jamu #strawberry #suamiisteri #husbandandwife #bazaarpaknil
Awak. Nak tidur dah ke tu? Aaaa sebelum tidur, meh baca dulu apa kata pengguna #mylea . Hehe . Baru sekali beli dan pakai, dah fall in love tau! Sebabnya, #myleamoisturizinglipmatte ni tak buatkan bibir kita rasa kering. Bibir akan rasa lembap, sebab dalam #mml ni ada vitamin E & olive oil! . Sekarang #mylealipmatte ni ada harga combo 3 batang & 6 batang. Tapi, kalau nak lebih jimat, jom lah dapatkan 8 warna lawa dengan harga special dari #myleabeautysecret ! Hehe . Tekan link di ig untuk fast respond yee.. No DM 🙅😀 . #teammyleaieyraa #myleateamieyraa #myleaieyraa #kakiramylea #myleaputrajaya #lipmatteputrajaya #codputrajaya #setmakeupmylea #setprodukkecantikan #setprodukkecantikanuntukhantaran #lipmattemylea #agentwanted #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #surprisegiftputrajaya #hantarantunang #hantarankahwin #anniversarygiftputrajaya #birthdaygiftputrajaya
Kejoraku bersatu🤘🤘
Terima kasih cikgu rezza 🙏🏼 nanti repeat order lagi ya, first try ni harap2 dapat puaskan hati bile makan Bomboloni leleh kami 😂  Product anak beranak kami dengan harga yang berpatutan, boleh whatsapp/dm kami untuk harga ya. Whatsapp ada dekat bio kami boleh click 😉  Follow kami cepat @velvet.studios  @velvet.studios @velvet.studios  #velvetstudios #makananviral #makananviralmalaysia #tauhubegedil #tauhubegedilputrajaya #tauhubegedilcyberjaya #tauhubegedilbangi #sandwich #sandwichputrajaya #sandwichcyberjaya #sandwichbangi #kekbatikputrajaya #kekbatikcyberjaya #kekbatikbangi  #bomboloniviral #bomboloniputrajaya #bombolonicyberjaya #bombolonibangi #makanmakan #makan #akuyangmakankauyangpanas
Hungry?  Come and visit the Mios Kitchen fourth outlet.  OPEN NOW at Presint 15, Putrajaya!  #rakanusahawanpunb  #usahawanpunb  #usahawanbumiputera  #tempatmakansedap  #westernfood #viral #putrajaya #mioskitchen
Masih setia ❤  meh sapa2 nak order  #chocofitking
💜JOIE DUALLO LFC - BLACK LIVERBIRD💜 . FEATURES: . 💚Group 2/3 car seat 💚Suitable forward facing from 15-36kg 💚Side impact protection provides added security for the head, body and hips 💚Guard Surround Safety™ panels add extra side protection and fold into seat when not in use 💚One-hand, 11 position height adjustable headrest 💚AutoAdjust™ side wings widen as headrest is raised to accommodate growing children 💚AutoAdjust™ seat depth extends to 3 positions 💚Plush, deluxe cushioning and fabrics 💚Removable and machine washable seat cover 💚Breathable fabrics for ventilation to keep your child cool on warm days 💚10 position retractable ISOSAFE connectors with easy ISOFIX release button . +++++++++ ORDER :- ++++++++++ Whatsup📲 016-2427489 Whatsup📲 016-2427489 Whatsup📲 016-2427489 Jom walk in👇🏻👇🏻👇🏻 . No.61-A, 1st Floor Jalan LP 1A/2 Taman lestari perdana 43300 seri kembangan selangor . Lokasi Depan Jusco Equine sebelah Klinik Fadzliana,Tingkat 1 . #joie #joiemalaysia  #joiemurah #joieduallolfc #joieduallolfcmalaysia  #joieduallolfccarseat  #joieduallolfccarseatmalaysia #trillduallomalaysia #kedaikeperluanibudananak  #kedaibaranganbayi  #dbabyheavenserikembangan
💜JOIE TRILLO LFC RED CREST💜 . FEATURES: . 💚Group 2/3 car seat 💚Suitable forward facing from 15-36kg 💚Side impact protection provides added security for the head, body and hips 💚One-hand, 7 position height adjustable headrest accommodates children of all sizes 💚Breathable fabrics 💚Removable, machine washable covers 💚Padded arm rests2 tuckaway cupholders hold little one's essentials 💚Well-marked, colour-coded installation paths 💚ISOSAFE connectors lock the seat securely into place 💚1 YEARS WARRANTY . +++++++++ ORDER :- ++++++++++ Whatsup📲 016-2427489 Whatsup📲 016-2427489 Whatsup📲016-2427489 Jom walk in👇🏻👇🏻👇🏻 . No.61-A, 1st Floor Jalan LP 1A/2 Taman lestari perdana 43300 seri kembangan selangor . Lokasi Depan Jusco Equine sebelah Klinik Fadzliana,Tingkat 1 . #joie #joiemalaysia  #joiemurah #joietrillolfcredcrest #joietrillolfcmalaysia  #joietrillolfccarseat  #joietrillolfccarseatmalaysia #trillolfcmalaysia #trillolfcredcrest #kedaikeperluanibudananak  #kedaibaranganbayi  #dbabyheavenserikembangan
it's been a long time 🥰
Bila abang2 dia yang lagi excited. 😂
😍😍😍
🎂BIRTHDAY tersayang dah dekat ? 💑Teringin buat kejutan utk ANNIVERSARY ? 🤕Tak sempat ziarah kwn SAKIT/BERSALIN ? 👩‍🎓Surprise utk dia yg MERAJUK/CONVO bff ? . 💯Yang bestnya, serendah RM 100 boleh dapat . ✅BUCKET BUAH / CHOCOLATE / VEGE / MCD ✅CUSTOM BALLOON, BROWNIES & MINI KAD ✅Siap dpt GAMBAR muka trharu penerima ❗ . ☝️Yes ! Serendah RM 100 je ! Cepat whatsapp ! . Yang penting product dan servis kami 👇👇👇 ✔ menggunakan chocolate/buah high quality ✔design yg exclusive dgn harga mesra poket ✔kami juga menerima LAST MINUTE ORDER ✔customer mostly akan REPEAT order 2 3 kali ✔caj delivery dikenakan bergantung tempat . 🚗Delivery ke sekitar Semenyih, Kajang, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Cheras, Ampang, Serdang, Puchong, Shah Alam, KL 🚗 . 🔥JOM ORDER SURPRISE DELIVERY KAMI🔥 http://www.wasap.my/60193441347/calalily http://www.wasap.my/60193441347/calalily http://www.wasap.my/60193441347/calalily . 👉 INSTAGRAM / FB : @GIFTBYCALALILY 🎈 . #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykajang #surprisedeliverybangi #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryserdang  #surprisedeliverysemenyih #surprisedeliverycheras #surprisedeliveryserikembangan #surprisedeliverykl #surprisedeliveryputrajaya #surpriseplannermurah #surpriseplannerkajang #surpriseplannerkl #surpriseplannerselangor #chocolatebouquetkajang #chocolatebouquetkl #chocolatebouquetselangor #flowerbouquetkajang #flowerbouquetkl #kajang #flowerbouquetselangor #hotairballoonmurah #hotairballoonviral #hotairballoonbucket #putrajaya
Assalamualaikum
ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK? . . Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔 .  Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂 .  Name: Popcorn box .  Saiz:  14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .  Ada window dekat depan Printing depan belakang Add on tali 9sen/pcs . Printing hitam putih  100-299pcs 0.80/pcs 300-499pcs 0.70/pcs 500-699pcs 0.65/pcs 700-1000pcs 0.60/pcs . Printing warna 100-299pcs 1.00/pcs 300-499pcs 0.80/pcs 500-699pcs 0.69/pcs 700-1000pcs 0.65/pcs . 📦 Harga tak termasuk postage ⛔No urgent order ✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis 🎉Min order 100pcs . . ☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊 . . Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye .  #doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka
krrtt!!
Kayaking 🚣🏻‍♀️ . . . 📸 @pxxl.le
Berita baik untuk semua.. .. .🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷 . Sempena Merdeka, Saunaku akan ada promotion best tau 😍  Promotion akan start pada 21 Ogos 2019 - 31 Ogos 2019  Stay tuned tau utk rebut peluang pembelian yang lebih berbaloi 😀 . 🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷. . #merdekasales #promosimerdeka #merdeka #saunaku #trustedagent #saunadirumah #teammamaboomboom #hargapromosi #codkualalumpur #codcheras #codampang #dramasweetdreams #mirafilzah #ctdk
Cepat cepat. Combo blackrose dah ramai order ni. Takkan tanak try? Rm40 sahaja 😍
Sedondon pun boleh.. #bawalovers #bawaldiamond #cantikberhijab  tq @faziez1818
At less than 6kg, with an amazing one hand, one step flash fold, tourist makes the perfect stroller for the on the go mums and dads! ✨  Affordable price at RM999.00  #joiemalaysia #joietourist #joiestrollermalaysia #joiemurah #strollermalaysia
没车给我拍了只好拿老豆的车出来拍😥 #streetgeneration  #toyotacamrymalaysia  #camry #camry50 #avv50  #kaweiphotography
nerry.topstokis
Jom order sekarang .. dapatkan semua gift tu  Reposted from @sauna_viral_rm290 -  Siapa kat sini takde masa utk pergi bersenam? Tp nak kekal sihat, kurus dan cergas? . Kini kerja ada lebih mudah dengan SAUNA VIRAL Duduk dalam sauna pun boleh keluarkan peluh, badan sihat, cergas dan mampu kuruskan badan juga jika konsisten bersauna 💓 . Jom cuba SAUNA VIRAL 🤩 . #saunaviral #sauna #saunaportable #saunamurah #saunamudahalih #portablesauna #kurus #dietfood  #nakcantik #ezkema #nakputihgebu #hamil #jerawat #staffnurse  #mengandung #teachers  #susukambing  #usim #cikgu #guru #pensyarah #setiausaha #batik #polis #jururawat #suk - #regrann - #regrann
#tutorhebat KHAS UNTUK ANDA!  Tutor Ukhwah Day (Merdeka Theme)  Ukhwah Games Sesi Tukar Hadiah  Networking Peluang Pengembangan Kerjaya  Berminat?  Hubungi: Puan Rina 010-2274912
#menukedai⁠ MEMERLUKAN SEBUAH BUKU MENU,⁠ UNTUK KEDAI MAKAN ANDA? 🤗⁠ =================================⁠ .⁠ Pelanggan TERCENGANG tak tahu nak ORDER apa?⁠ Bila pelanggan minta buku menu, anda pula yang TERCENGANG?⁠ Tercengang sebab takde buku menu?⁠ .⁠ TUTUP mulut anda & CONTACT @azfadesign,⁠ Untuk memiliki buku menu untuk kedai makan anda!!!⁠ .⁠ Upgrade business makan anda!!!⁠ Design buku menu EKSKLUSIF bersesuaian business anda.⁠ .⁠ ⁠ Contact @azfadesign untuk lihat design menu yang menarik!😉⁠ .⁠ =================================⁠ HA dah tau kan apa perlu buat?? Mudah jee⁠ ⁠ “CLICK, CHAT, CHILL”⁠ .⁠ Click link whatsapp kami dan berbual dengan customer service kami yang mesra dan sempoi !! 👇👇⁠ 0102760918 📲 (link di bio)⁠ .⁠ Nak tengok2 dulu pun boleh..⁠ Jom cuci 👀 di gallery Instagram kami ⁠ @azfadesign⁠ .⁠ TUNGGU JAP!! BUKAN LOGO JE AZFA BUAT⁠ BANNER | BUNTING | T-SHIRT | STICKERS | FLYERS | FBADS | INSTAGRAM | POSTER | BILLBOOK | TAG | POSTER | COMIC | ⁠ .⁠ SEMUA ADAAAAAA⁠ .⁠ #designmurah #flyerdesign #bannerdesign #brouchures #flyer #banners #motionflyers #logos #eflyers #mockups #menudesign #menudesigns #restaurantbranding #foodbranding #printdesign
"PROMOSI SET CHENTA KANDA KEMBALI LAGI!!" RANTAI HATI PASANGAN DENGAN SET CHENTA KANDA SUZYHONEY  Kini Suzy Honey tampil lagi dengan SET CHENTA KANDA special untuk pasangan suami isteri yang baru saja bernikah atau pasangan yang dah lama bernikah yang ingin menghangatkan lagi bulan madu mereka!  Gabungan CHENTA OIL + CHOKENG OIL memberi kesan yang memuaskan pasangan supaya hubungan suami isteri menjadi lebih seronok dan pernikahan kekal bahagia.  Set Chenta Kanda diformulasikan daripada bahan2 alami, khas untuk menghangatkan hubungan suami isteri. Setiap satu mempunyai lulusan KKM dan semestinya selamat untuk diamalkan.  Beratus testimoni, berpuluh repeat order. Kesannya pasti akan merantai hati suami isteri. Percayalah anda akan jatuh cinta berkali²  Jangan lepaskan peluang kedua untuk dapatkan SET CHENTA KANDA dengan harga promosi tau!  Klik link di bawah untuk tempahan ⬇  www.wasap.my/60104597980/SET_CHENTA.KANDA  #suzyhoneyherbs #setchentakandasuzyhoney #teamkazenjamu #stokissuzyhoneyputrajaya #suzyhoneybangi #suzyhoneykajang
👨🏻‍🎓
Hahaha...thats somehow related 🤭 Guess we need more than drinking a water. #skincare
ali7756khan
Looking at this, I dont think can manage to run away from paying tax 🤣🤣 with the experts TS Hasmah & co
Monday Night Recovery Ride! 🚴🏼‍♀🚴🏼🚴🏼‍♀ Breezy night! Beautiful night! Wonderful friends! Legs spinning fast! It's a non-stop ride around Putrajaya. Thank You ALL who joined the ride last night!  #specializedambassador #iamspecialized #specialized #sworksamira #specializedbangsar #specializedpj #specializedmy #specializedsea #teampurpose #fitline #fitlinemalaysia #pminternational #hutanration #hutanrationpowerfood #wendwaxmalaysia #mondaynightride #newpnr2.0 #putrajaya #weridetogether #ridewithus #goneriding #positivevibespositivecyclists #keeppedaling #consistencyisthekey #findyourpurpose #cyclingisourpassion
#traveltuesday  Cruise Tasik Putrajaya offers visitors a chance to enjoy the sights around Putrajaya on a cruise.  Located towards the south of Kuala Lumpur, Putrajaya is the federal administrative centre of Malaysia and is known for its unique architecture.  You may opt for a 65-footer dining cruise boat or the romantic small sampan Dondang Sayang for a more intimate experience. 📸 @menna_el_sonny . . . #lemeridienkl #destinationunlocked #lemeridienhotels #lemeridien #marriott #marriottinternational #marriotthotels #marriottbonvoy #mievents #merdekasquare #dataranmerdeka #malaysiatrulyasia #travel #cityscape #relaxation #instatravel #seetheworld #picoftheday #travelgram #malaysia #kualalumpur #architecture #history #historical #historicalplaces #travelling #travellingthroughtheworld #vm2020 #visitmalaysia2020
Live life with no excuses, TRAVEL without regrets.
Feeling down? No worries... Go to the nearest ochard or stalls then let's have some durian
2 minggu punye order 🤩🤩 Syukur Alhamdulillah 🤲🤲 Terima Kasih semua 🥰🥰 Nak dapatkan Produk dari kami Klik LINK di bawah 👇👇 https://linktr.ee/radixonlinemart  Jom FOLLOW kami 😘😘 Like page @radixonlinemart 👇👇👇 https://www.facebook.com/radixonlinemart/
Budak sangat tak pandai menipu. Kalau suka cakap suka. Kalau buruk cakap buruk. Betul tak? Korang percaya tak apa budak nii cakap #customerboddo
"Cantiknya tudung ada diamonds, ada Swarovski dan ada charms. Mau menangis tak berlagu ni kalau rosak." . Tak perlu risau ya sis manis. Tudung2 yang cantik2 dan bling2 itu selamat dengan Niqa Hijab Wash. . 20ml aje untuk cuci 3 hingga 4 helai tudung. Sebotol ada 350ml, boleh cuci 50 hingga 70 helai tudung. BANYAK tu. . Kalau sehari sehelai tudung untuk dibasuh, sebotol boleh tahan sehingga 2 bulan. JIMAT tu. . Harga sebotol RM38, kos penggunaan sebulan hanya RM17. Cer kira kos sehari 😉. BERBALOI-BALOI. . Sis berminat nak order atau info lanjut? Klik link wasap Wani di bio ya. . #teamwangi #teamwani #niqabysc #niqainstantstainremover  #niqahijabawningstarch #niqahijabwash #pencucitudung #niqahq #niqasoldiers #niqamalaysia #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #sarahcameliass #codukm #codbandarbarubangi #codkajang #codputrajaya #agentwanted #ejendiperlukan
It's Merdeka Sale time!!! 🇲🇾🇲🇾🇲🇾⁣ ⁣ In 2 weeks, we'll celebrate our 62nd Independence Day & here in Buana Dara, we have ready for the extravaganza celebration 💪🏻💪🏻 #staytuned⁣ ⁣ Interested with the product? Click link in bio (webstore) 🌺⁣ ⁣ p/s: This sale is limited until 2nd of September only. Hurry up!
Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊 .  Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih .  Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss .  Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn .  Kalau ade dalam senarai kira muatlaa . . ☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊 #doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka
ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK? . . Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔 .  Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂 .  Name: Popcorn box .  Saiz:  14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .  Ada window dekat depan Printing depan belakang Add on tali 9sen/pcs . Printing hitam putih  100-299pcs 0.80/pcs 300-499pcs 0.70/pcs 500-699pcs 0.65/pcs 700-1000pcs 0.60/pcs . Printing warna 100-299pcs 1.00/pcs 300-499pcs 0.80/pcs 500-699pcs 0.69/pcs 700-1000pcs 0.65/pcs . 📦 Harga tak termasuk postage ⛔No urgent order ✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis 🎉Min order 100pcs . . ☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊 . . Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye .  #doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka
ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK? . . Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔 .  Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂 .  Name: Popcorn box .  Saiz:  14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .  Ada window dekat depan Printing depan belakang Add on tali 9sen/pcs . Printing hitam putih  100-299pcs 0.80/pcs 300-499pcs 0.70/pcs 500-699pcs 0.65/pcs 700-1000pcs 0.60/pcs . Printing warna 100-299pcs 1.00/pcs 300-499pcs 0.80/pcs 500-699pcs 0.69/pcs 700-1000pcs 0.65/pcs . 📦 Harga tak termasuk postage ⛔No urgent order ✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis 🎉Min order 100pcs . . ☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊 . . Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye .  #doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka
PERHATIAN utk warga #nilai #putrajaya #cyberjaya. JUMAAT ini 23/8 kami akan buat #freedelivery kek ke sana. . 🎂kek Marble pandan🎂 . 💰Rm 30/81potongan : 🎂Saiz 10x10inchi . . 📞nak order Klik link di Bio . . #keknilai #kekmurahnilai #keksedapnilai #browniesnilai #browniesputrajaya #browniescyberjaya #fooddeliverynilai #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #bakernilai #putrajayabaker #cyberjayabaker #foodpandamalaysia #bazaarpaknil #benamir #nilai3 #politekniknilai #putrajayafooddelivery #putrajayafood #cyberjayafood
Dah Cuba #laveraessence? Kalau Belum, Harus Cuba Tau. Sembilan Belas Hinggit, Sembilan Puluh Sen Je.  Berminat Nak Order⁉️ Tekan Je Link Di Bio ☝🏻☝🏻☝🏻
NIQA HIJAB WASH RM38 | 350ml . CARA PENGGUNAAN HARIAN 🌸Tuangkan 20ml NHW ke dalam 4 liter air. (untuk 2-3 helai tudung). 🌸Rendam tudung untuk beberapa jam. 🌸Bilas dengan minimum air bersih dan sidai. .  CARA PENGGUNAAN UNTUK KOTORAN DEGIL 🌸Letakkan sedikit NHW pada kotoran dan gosok dengan lembut. 🌸Kemudian ikuti cara penggunaan harian seperti di atas. . #teamwangi #teamwani #niqahq #niqamalaysia #niqabysc #niqasoldier #niqahijabwash #pencucitudung #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #niqainstantstainremover #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #sugarscarf #tudungpeople #tudungruffle #minaz #bellaammara #sarahcameliass #shawlpublika #shawl #bawal #tudung #telekung #cod #agentwanted
. COMBO PROMO..!! . . Original perfume from Singapore  Buy 1, RM75 Buy 3 at RM60 each!! (Save= RM45!) Postage / COD : Free Quality: Original Singapore  To order. . .  Call/whatsapp:- .  018-2831404 018-2831404 018-2831404 . . #visitmyig #sayajual #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeorimurah #original #perfumeoriginal #perfumeoritester #perfumeoriginalreject #dropshipwanted #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #originaltesterperfume #oriperfume #perfumeorimalaysia #perfumemalaysia #authenticperfume #bazaarpaknil #sabah #sarawak #brunei #kipmallbangi #perlis #perak #kedah #kelantan #kualalumpur #selangor #johor
hayalan menjelma kenapa menghilang, dulu kan berdesing na, kenape diam?? #kuhayal
Aset mantap dan tegang dah lepas sebab consume Quinn V ❤️.. tapi kenapa kilo tak lepas lepas ni? Nak inch loss jgk 😫Haaa... kena buanglah semua lemak, kolesterol dan toksin dgn Quinn S 🤺😉. . . Untuk kesan terbaik! Wajib minum QUINN-S dengan konsisten selama sebulan. 1 sachet setiap hari tanpa miss! Confirm anda akan dapat kesan yang terbaik! Setakat nak turun 3kg ke 10kg atau lebih lagi tu, tidak mustahil dengan QUINN-S!! 🍑 . Jika ada beli 2 kotak QUINN-S, stok untuk sebulan! Dapat shaker pink yang sangat exclusive ni! So jangan lepaskan peluang! Harga berpatutan! Kesan terbaik! Tak rugi kalau korang cuba QUINN-S. . . 🚗COD DENGKIL 🚗COD PUTRAJAYA 🚗COD CYBERJAYA 🚗COD KOTA WARISAN 🚗COD BKT CHANGGANG 🚗COD JENDERAM 🚗COD PUCHONG 🚗COD KLIA 🚗COD ENSTEK 🚗COD NILAI 🚗COD SALAK TINGGI 🚗COD SHAH ALAM 🚗COD SELURUH SELANGOR . . Whatsapp:-. 📲 019.334.2177. 📲 019.334.2177 📲 019.334.2177 now now now . Or click at direct link in bio @quinnv_putrajaya_khaty. . #ladyksquad #quinnv #quinnvmalaysia #quinnvputrajaya  #quinnvdengkil #quinncleanhq #quinnvkualalumpur #quinnvbanting #quinnvoriginalhq  #agentwanted #quinnsindonesia #quinnsmalaysia #quinnsklia #quinnsselangor #quinnvsepang #quinnssepang #quinnsbanting #ikhtiarhamil #tipsperkahwinan  #sihat #leanonshapingcream #amyerabeauty

Loading