Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@mizza.martina

IDEAL BODY CHALLENGE

mizza.martina

Weightloss coach Pengalaman coaching 4 tahun Ibu kepada seorang anak Kurus dengan meal plan makan 5 kali sehari 📱+60168792386 Click to join program

  • 227 Total Likes
  • 5 Tot. Comments
Dos and don'ts kalau anda ter'kelaut' atau ter'babas' dalam diet anda. Semoga tips bermanfaat. Tag your friends yang selalu kelaut dietnya.  Dan follow ig @mizza.martina for more tips.
Jom. Cube. Untuk yang dah biasa planks, cube upgrade ke level yang lebih tinggi. . Ni akan beri challenge yang lebih dan juga bakar kalori lebih.
DREAM IT POSSIBLE. . Nak visualise sekejap. This is in Italy. Nak visualise. . Siapa followers saya yang suka travel? Yang kalau boleh setiap bulan nak travel ke tempat baru atau nak tinggal di satu tempat tu untuk masa yang lama spt sebulan dua? . Kalau ada dream macam ni, boleh hold the vision in your mind everyday. Dan pasang niat satu hari nanti dengan usaha yang berterusan akan dapat pergi ke tempat2 impian.😍😍 . Thank you @_davinderkaurr for sharing such a beautiful picture of Italy that it sparks a new goal, new dream to be here in this paradise. . Sama la..kalau anda ada satu strong desire nak kan sesuatu, hold the vision in your mind. Contohnya kalau nak dapatkan ideal weight dan ideal body shape, cari satu gambar yang boleh spark that deep desire and hold that vision setiap hari supaya anda akan berusaha setiap hari ke arah goal tersebut. . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran. Klik link di ig @mizza.martina untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #kesihatan #wanita #wanitabekerja #keyakinandiri #fashionplussize #plussizemalaysia #kurusonline
Masa untuk snacking. . Jom komen apa snacking anda? . Kalau dalam program, tak payah fikir dah nak makan apa, berapa banyak yang perlu dimakan dan pukul berapa nak makan. Semua tertera dalam meal plan lengkap. Cuma perlu ikut je. Siapa2 pun boleh buat. . Benda senang watpe nak buat susah2 🤪 . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran. Klik link di ig @mizza.martina untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #kesihatan #wanita #wanitabekerja #keyakinandiri #fashionplussize #plussizemalaysia #kurusonline
Meal plate bakar lemak badan😍😍😍 . Lemak badan? Apa tu? Cuba check bahagian lengan, perut, peha dan pipi. Ada rasa lembut and melambai2 atau bergegar tak? Tu maksudnya lemak badan masih tinggi. . Cuba amalkan tips berikut untuk 'tone'kan badan anda: . 1. Banyakkan complex carbohydrate dalam makanan. Fokus untuk banyakkan sayur&sayuran dan buah-buahan. . 2. Kurangkan makanan bergoreng. Elakkan dululah KFC ke, McD ke atau apa-apa yang goreng2. Focus cara masakan sihat - bake, grill dan rebus. . 3. Tukar air manis kepada air kosong. Berjinak2 dengan air putih banyak kebaikannya. Bukan sahaja weightloss. . 4. Tukar nasi kepada sweet potato. Kalau nak makan nasi juga, pilih beras perang dan pastikan makan ikut portion yang betul. . 5. Jangan skip sarapan sebab bila skip sarapan, badan akan kumpul lemak. . Nak kurus perlukan hard work. Sebab tu perlu enjoy dan relaks sepanjang journey anda. Nak maintain pun perlu ilmu juga sebab bila tiada ilmu pemakanan, berat yang hilang akan bounced back berganda-ganda. . Kalau dah cuba semua cara tapi tak jalan, maksudnya perlukan bimbingan dan pemantauan coach. . So intake New season program Ideal Body Challenge dibuka untuk pendaftaran. . ✓meal plan lengkap ✓nutrisi sihat ✓resepi sihat mudah ✓grocery list ✓fitness plan ✓personal coaching ✓group coaching . Sila visit ig @mizza.martina dan klik di link di bio ig. . Coach Martina 📲0168792386  #weightlloss #weightlosschallenge #onlinecoaching #onlineboutique #onlineweightloss #jomkurus #nakdiet #nakslim #sweetdreams #plussizefashionmalaysia #wanitadewasa #wanitabekerja #guru #guruwanita
Next month intake - fokus turun berat nak dapat body ala-ala Kajol gitew. . So saya mencari 5 orang yang serius dan benar2 nak turun berat atau shape up sahaja untuk join program. . Kalau dah cuba banyak cara tapi beberapa kilogram terakhir tu sangat degil, jom boleh cuba cara kami dengan jaga pemakanan pulak. . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran. Klik link di ig @mizza.martina untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #kesihatan #wanita #wanitabekerja #keyakinandiri #fashionplussize #plussizemalaysia #cabarankurusonline
Susah nak minum air? Jom try tips simple ni. . Dari pukul 7 am ke 7pm...set alarm setiap 1 jam. Isi air siap2 400ml dan minum bila alarm berbunyi. . Bukan lah 1 seating ye..boleh dalam 5-10 min untuk habiskan 1 gelas tu. . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran. Klik link di ig @mizza.martina untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #kesihatan #wanita #wanitabekerja #keyakinandiri #fashionplussize #plussizemalaysia #kurusonline
Good morning. It's Monday!!! Are you excited? I know I am. . It's a totally new week, so let's set new goals..new targets..and one useful key I discover that works is to write what you intend to do in your timetable with the time allocated. This means you have an appointment with yourself at that specific time.  Like exercise or sleeping time. Let's give it a try this week. . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran. Klik link di ig @mizza.martina untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #kesihatan #wanita #wanitabekerja #keyakinandiri #fashionplussize #plussizemalaysia #kurusonline
Constant learning. Tak pernah stop menimba ilmu tapi yang paling penting ialah application of what we have learnt. . Jumpa @hafizzfzli di Unleash Your Potential training. Still uni student tahun 3 tapi mempunyai impian yang sangat besar untuk earn extra income from coaching. Dream big and keep pursuing your dream. . So, adakah anda mempunyai hasrat nak earn extra income - part time atau full time? .  I am expanding my team and looking for people who has the desire to achieve their dreams in life. Tak kira student ke.. boleh je. . So just klik link di ig @mizza.martina untuk detail samada anda ingin lose weight or  join the team as a coach. . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran. Klik link di ig @mizza.martina untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #kesihatan #wanita #wanitabekerja #keyakinandiri #fashionplussize #plussizemalaysia #kurusonline
Adakah anda evolusi dari kiri ke kanan ATAU dari kanan ke kiri? . Jom komen atau tag kawan anda. . Dan kalau anda dari kanan ke kiri, sila klik link di ig @mizza.martina untuk join coaching program Ideal Body Challenge untuk online weightloss challenge. . Jom. Apa lagi...join program Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran sekarang. Klik link di bio ig @mizza.martina untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386
Lunch hour dapat happy news from my coachee. . Berubah dari saiz 8 ke saiz 4. . Happy sangat. Saat paling happy for a coach ialah bila coachee dapat result dan achieve step by step goal mereka. . Siapa nak result macam ni? 2 seasons tukar saiz? Jom klik link di ig @mizza.martina untuk detail program Ideal Body Challenge Season September. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat
Unleash your potential training. . Learning to be my BEST version as a coach and as a person. 😍😍
Ada tak tanda2 berikut yang anda alami? . Jom komen. . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran. Klik link di bio ig @mizza.martina  untuk detail. ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat
Hari ni hari Ahad. Dah breakfast ke? . First tips to weightloss - never skip your breakfast. Surprisingly, ramai yang tak breakfast sebab nak kurus. Tapi sebaliknya yang berlaku. . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran sekarang. Klik link di bio @mizza.martina untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat
Wow..powerful quote. Kita bekerja keras nak dapatkan duit tapi tak invest untuk diri sendiri. Atau kita invest untuk luaran dan bukannya dalaman kita - kesihatan, minda, emosi dan spiritual. . So at the end of the day, happiness is all that matters and happiness usually comes from investing in our own personal development. . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untik penndaftaran sekarang. Klik link di bio ig @mizza.martina untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat #bajukurung2018 #bajubesar #ootd #gemuk
Minit ke berapa favourite anda? . Saya peminat tegar telur. Ada tak yang macam saya? 🙋 . So boleh cube cara rebus telur yang ini: ✓didihkan air ✓masukkan telur yang room temp ✓set masa ✓bila masak, masukkan dalam air ais utk stop cooking proses. . Enjoy your eggs. . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran. Klik link di bio ig @mizza.martina untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat
Healthy doesn't mean low calorie. . Ramai yang bila sebut healthy je makan dengan kuantiti banyak. . Yes, kekacang ni mempunyai lemak baik tetapi kalori kacang ni juga sangat tinggi kalau kita sekali ngap habis 200 g. Perlu makan ikut portion. . Pogram Ideal Body Coaching intake September dibuka untuk pendaftaran. Klik link di bio ig @mizza.martina  untuk detail. . ✓meal plan ✓nutrisi sihat ✓grocery list ✓resipi sihat ✓group coaching ✓personal coaching . Coach Martina📲0168792386  #weighloss #onlineweightloss #jomkurus #nakkurus #kurusideal #guru #ootd #eatcleanmalaysia #tv3 #bajubesar #slim #sihat
Jangan bila dah sakit baru nak ambil langkah untuk jaga kesihatan. Itu pun sekiranya diberi peluang kedua.

Loading