Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@era.je

ERA - Muzik Hit Terbaik

era.je

#ERA #MuzikHitTerbaik Call ☎ 03-95433355 atau Whatsapp📱016-5127777 untuk terus berhubung! Download app Syok disini ⬇

  • 46K Total Likes
  • 276 Tot. Comments
@daiyantrisha bila nak jadi pengantin betul-betul ? Tak sabar la nak tengok sebab cantik sangat 🥰#InstaSeleb 📷: @daiyantrisha
Tahniah skuad muay thai negara yang menyertai Kejuaraan Muay Thai Asia Timur 2019 di Hong Kong.  3 atlet Malaysia berjaya meraih pingat emas iaitu Mohamed 'Jordan Boy' Mahmoud (lelaki 67kg), Mohamad Rifdean Masdor (lelaki 48kg) dan Nur Amisha Azrilrizal (wanita 51kg). Malaysia turut menambah koleksi satu perak menerusi Zulhelmi Rosli dan satu gangsa dari Nurul Tasha Amira. Tahniah kepada semua atlet Malaysia.  Kredit Foto: Jordan Boy & Muay Thai East Asian Championship #sharera sumber : @duniasukan
Dalam adik beradik kan, mesti serba sedikit kita ada rasa tercabar dengan dia. Korang ada tak ? #sharera #joharapagier
Selamat pagi geng ! Layan #joharapagiera jom
Kitorang nak bagi korang wang tunai ! Mulai 26 Ogos 2019 ni korang kena dengar ERA atau download je aplikasi SYOK. Langkah-langkah dia semua ada dalam gambar kat atas ni hehe #onxonhitera
Alahai. Jealous pula bila tengok @afgansyah.reza pandang @hahanybunch macam tu 😊#Super40ERA
Sebelum @afgansyah.reza take a break kejap dari dunia nyanyian, baik korang pergi konsert Afgan bulan Oktober ni. Hehe #super40era
Bunga @bungaisme nak belanja korang lagu legend, Kantoi. Ingat lagi tak lagu ni ? Hehe
Wahh ! Seronoknya @hahanybunch malam ni sebab ada @afgansyah.reza tau kat #super40era ! 🥰
Sempat lagi @seanlje ajar @hahanybunch sign language eh. Korang #teamkarl or #teamqash ? 🤪
Semoga cepat sihat @neelofa ❤️#InstaSeleb
Woohoo! Tahniah buat para pemenang top 5 peraduan OPPO  dengan ERA ni ! Tahniah juga buat 12 orang pemenang yang memenangi hadiah saguhati! Thanks korang sebab sudi join peraduan fotografi ni. Untuk pengetahuan korang juga semua gambar ini di ambil oleh fon OPPO tau! Cantik kan? Tapi, buat korang yang tak menang, jangan putus asa. Asah lagi bakat tu dan cuba lagi dalam peraduan yang akan datang nanti!

Loading